Om oss

voss-logo

Om Voss netthandel

tilbyr et bredt sortiment med kvalitets næringsmiddel produkter, gjerne med lokal identitet. Sortimenet består i første omgang av produkter fra Vossakjøt AS og Norwegian Food Partner AS. Det vil etter hvert komme til flere aktører og produktgrupper.
I nettbutikken finner du et spennende utvalg spekemat og pinnekjøtt, alle langtidsholdbare, uten krav til kjøling

Vossakjøt AS

Marknad for lokale tradisjonar

Den som berre ser seg attende, kjem ikkje framover, heiter det. Derfor er vi i Vossakjøt opptekne av å foreine gamalt og nytt, av å bygge bru mellom gamle skikkar og moderne ganar. Samtidig som vi er trygt forankra i lokale tradisjonar, har vi blikket fast retta framover.

Målet vårt er å gi marknaden det beste av vestnorsk matkultur, og til liks med skiskyttarar, langrennarar og kulekjørarar frå Voss, har vi allereie vunne fleire gullmedaljar for innsatsen.

Matbordet

Sortimentet under Matbordet merket er ulike produkter som forhandles av Norwegian Food Partner AS. Produktene skal ha høy kvalitet og gjerne tilpasset lokale markeder, som f eksempel : Matbordet Trolltunga, med tydelig tekst om at produktet har en design og profil rettet mot den kjente fjellformasjonen Trolltunga i Skjeggedal ved Odda.
Produsentene er ulike Norske produsenter.
Leverandør Norwegian Food Partner AS

Bergen Lokalmat

Dette er en serie med produkter som forhandles av Norwegian Food Partner AS. Produktene har en kjent bergensk profil, med fokus på den velkjente Bryggen i Bergen. Produktene skal ha høy kvalitet retter seg mot turisme, gavemarked og lokalbefolkning.
Produsentene er ulike Norske produsenter.
Leverandør Norwegian Food Partner AS