KJØPSVILKÅR OG BETINGELSER

Varekjøp hos Vossakjøt AS

Det er enkelt og trygt å handle hos Vossakjøt AS. Du har 14 dagers full returrett på alle varer du bestiller. Når du handler hos oss godtar du vilkårene for privatkunder beskrevet nedenfor, samt at du må være over 18 år for å handle.

Priser

Alle priser hos Vossakjøt AS er inklusive mva. og kortgebyr. Det tas forbehold om prisendringer, korrekturfeil, tekniske problemer, etc.

Betaling

Du kan betale med VISA eller MasterCard. Når du betaler med kort håndteres dette sikkert og raskt av vår betalingspartner PayPal. Kredittkortinformasjonen blir aldri gjort kjent for, eller lagret av Vossakjøt AS, og den øvrige informasjonen behandles fortrolig. Se avsnittet «Personvern» for mer informasjon.

Kvittering

Etter bestilling vil du motta en ordrebekreftelse fra oss på e-post som viser hva du har bestilt, eventuelt også en kvittering fra PayPal.

Frakt og levering

Vossakjøt AS pakker varene i egnet emballasje og sender de som regel med Posten AS. Du får varene rett i postkassen eller en hentelapp for henting på postkontoret / post i butikk. Normal leveringstid i Norge vil være ca. 5 dager etter mottatt bestilling. I enkelte tilfeller betydelig kortere. Gratis frakt tilbys kun for kunder på fastlands-Norge.

Uavhentede pakker

Hvis du ikke henter pakken på utleveringsstedet og den derfor blir sendt i retur til oss, har du, i henhold til angrerettloven, ikke benyttet deg av angreretten. Du er fortsatt ansvarlig for kjøpet du har gjort og du vil bli belastet med eventuelle fraktomkostninger tur – retur og et gebyr pålydende NOK 85,-.

Reklamasjon og garanti

Vossakjøt AS er opptatt av at du er helt fornøyd med ditt produkt. Alle varer fra Vossakjøt AS er garantert å være uten feil. Hvis du likevel oppdager feil må du innen rimelig tid gi oss beskjed om det. Feilen må foreligge når du mottar varen, og det er ditt ansvar å påbevise feilen dersom det kreves (eksempelvis med bilde). Dersom produktet har feil eller mangler kan du kreve å få et nytt tilsvarende produkt, eller heve kjøpet og få pengene tilbake. Retten til å reklamere gjelder i to år etter at du mottar produktet. Retten til reklamasjon kommer i tillegg til angreretten.

Angrerett og retur

Du har 14 dagers full returrett på alle varer kjøpt i vår nettbutikk. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter mottak av varen gir oss beskjed om at du vil benytte deg av angreretten. Du vil sammen med ordrebekreftelsen motta angrerettskjema på e-post. Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved mottak av produktet, utvides denne fristen til tre måneder.

For at angreretten skal gjelde, må produktet være i den stand du mottok det. Eventuell porto ved retur må betales av deg. Du har selv ansvar for at produktet er forsvarlig pakket for returtransport i original emballasje. Beløpet for varene vil bli tilbakebetalt deg så snart vi har mottatt og kontrollert varene.

Link til angrerettskjema finner du her:
http://www.signform.no/dss/statlige-blanketter?view=form&id=1096

Se for øvrig mer om angrerett på forbrukerrådet:
http://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/angre-+og+bytterett

Retur av produkter sendes til:

Vossakjøt AS
Draugsvoll
5713 VOSSESTRAND

Selgers forbehold

Vossakjøt AS forbeholder seg retten til å forandre priser og vilkår uten forutgående varsel.
Vi tar forbehold for tekniske feil, utsolgte varer og force majeure. Vi forbeholder oss retten til å utestenge / nekte brukere levering av tjenester og / eller varer ved skjellig grunn til mistanke om / misbruk av tjenester eller misbruk av selve nettstedet.
Endringer av vilkår vil alltid bli opplyst her på siden.
Dette dokumentet er kun tilgjengelig på Norsk.
This document is only available in Norwegian.